- Advertentie (?) -

Live: Grote uitslaande brand in (leegstaande) boerderij aan de Kooiwalweg/Pascalweg (naast Argos tankstation) (1 updates)

Zondag 24 september 2023, 04:05:13Reageer via Facebook ()

Grote uitslaande brand in (leegstaande) boerderij aan de Kooiwalweg/Pascalweg (naast Argos tankstation). Brandweer om 3:00 uur gealarmeerd, brand is sindsdien groter geworden, een groot deel van het pand staat in brand. Vlammen slaan metershoog uit de boerderij. Zojuist stortte een deel van het gebouw in.

Brandweer blust vanaf meerdere kanten. Meer materieel is ter plaatse gekomen om te assisteren bij het aanvoeren van bluswater.

Update, artikel + foto's + video: https://barendrechtnu.nl/incidenten/39203/leegstaande-boerderij-langs-de-kooiwalweg-volledig-uitgebrand

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 04:05:13, zondag 24 september 2023

    Grote uitslaande brand in (leegstaande) boerderij aan de Kooiwalweg/Pascalweg (naast Argos tankstation). Brandweer om 3:00 uur gealarmeerd, brand is sindsdien groter geworden, een groot deel van het pand staat in brand. Vlammen slaan metershoog uit de boerderij. Zojuist stortte een deel van het gebouw in. Brandweer blust vanaf meerdere kanten. Meer materieel is ter plaatse gekomen om te assisteren bij het aanvoeren van bluswater. Grote uitslaande brand in (leegstaande) boerderij aan de Kooiwalweg/Pascalweg (naast Argos tankstation). Brandweer om 3:00 uur gealarmeerd, brand is sindsdien groter geworden, een groot deel van het pand staat in brand. Vlammen slaan metershoog uit de boerderij. Zojuist stortte een deel van het gebouw in. Brandweer blust vanaf meerdere kanten. Meer materieel is ter plaatse gekomen om te assisteren bij het aanvoeren van bluswater. Update, artikel + foto's + video: https://barendrechtnu.nl/incidenten/39203/leegstaande-boerderij-langs-de-kooiwalweg-volledig-uitgebrand

Reageren op: Grote uitslaande brand in (leegstaande) boerderij aan de Kooiwalweg/Pascalweg (naast Argos tankstation) ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU agenda