Live: Ongeval auto / fiets op de 1e Barendrechtseweg, weg in beide richtingen afgesloten (1 updates)

Dinsdag 1 november 2022, 18:59:20Reageer via Facebook ()

Ongeval auto / fiets op de 1e Barendrechtseweg, weg in beide richtingen afgesloten. Politie is ter plaatse, betrokkenen worden geholpen bij afhandeling van het incident. Ongeval heeft plaatsgevonden thv de verkeerslichten bij de Scheldestraat.

Update: Ambulance is ter plaatse geweest en het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Automobilisten kunnen langs het ongeval via oa parallelbaan, Zeeheldenbuurt en de Scheldestraat, maar het is wel erg druk op sommige momenten. De RET lijnbussen rijden in ieder geval niet meer over de 1e Barendrechtseweg (staan er nu 3 achter elkaar te wachten).

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 18:59:20, dinsdag 1 november 2022

    Ongeval auto / fiets op de 1e Barendrechtseweg, weg in beide richtingen afgesloten. Politie is ter plaatse, betrokkenen worden geholpen bij afhandeling van het incident. Ongeval heeft plaatsgevonden thv de verkeerslichten bij de Scheldestraat. Update: Ambulance is ter plaatse geweest en het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Automobilisten kunnen langs het ongeval via oa parallelbaan, Zeeheldenbuurt en de Scheldestraat, maar het is wel erg druk op sommige momenten. De RET lijnbussen rijden in ieder geval niet meer over de 1e Barendrechtseweg (staan er nu 3 achter elkaar te wachten).

Werken bij Hoppenbrouwers Techniek

Reageren op: Ongeval auto / fiets op de 1e Barendrechtseweg, weg in beide richtingen afgesloten ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook het BarendrechtNU weer met actuele weerinfo en de meerdaagse voorspellingen