- Advertentie (?) -

Live: Ongeval met vrachtwagen op de A15 bij knooppunt Vaanplein (1 updates)

Woensdag 28 september 2022, 14:06:05Reageer via Facebook ()

Ongeval met vrachtwagen op de A15 bij knooppunt Vaanplein, Vaanweg -> A15 ri Ridderkerk afgesloten. De traumahelikopter is om 13:42 geland bij het incident, maar is zojuist alweer vertrokken. De vrachtwagen is geschaard, aanleiding zou een aanrijding zijn geweest met een personenauto. Twee inzittenden uit die auto hebben zichzelf in veiligheid kunnen brengen.

Verkeer vanaf de Vaanweg wordt geadviseerd door te rijden naar de afrit Barendrecht (Kilweg) en hier te keren terug de snelweg op, richting Vaanplein en dan de A15 naar Ridderkerk te volgen.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 14:06:05, woensdag 28 september 2022

    Ongeval met vrachtwagen op de A15 bij knooppunt Vaanplein, Vaanweg -> A15 ri Ridderkerk afgesloten. De traumahelikopter is om 13:42 geland bij het incident, maar is zojuist alweer vertrokken. De vrachtwagen is geschaard, aanleiding zou een aanrijding zijn geweest met een personenauto. Twee inzittenden uit die auto hebben zichzelf in veiligheid kunnen brengen. Verkeer vanaf de Vaanweg wordt geadviseerd door te rijden naar de afrit Barendrecht (Kilweg) en hier te keren terug de snelweg op, richting Vaanplein en dan de A15 naar Ridderkerk te volgen.

Werken bij Hoppenbrouwers Techniek

Reageren op: Ongeval met vrachtwagen op de A15 bij knooppunt Vaanplein ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Incidenten & Evenementen kaart waarbij het nieuws zichtbaar is op een kaart.