- Advertentie (?) -

Live: Scooter en fietser op elkaar gebotst bij rotonde Henry Dunantlaan / Boerhaavelaan (1 updates)

Dinsdag 12 oktober 2021, 18:27:18Reageer via Facebook ()

Scooter en fietser op elkaar gebotst bij rotonde Henry Dunantlaan / Boerhaavelaan. Lijken frontaal tegen elkaar aan te zijn gereden op het fietspad. Politie en ambulance ter plaatse geweest. Jongen vd fiets is door ambulancepersoneel gecontroleerd op letsel (voet/been). Politie handelt het incident verder af. Zowel de fiets als scooter zijn flink beschadigd geraakt.

De weg is eventjes in één richting afgesloten geweest. Inmiddels is de weg weer in beide richtingen open.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 18:27:18, dinsdag 12 oktober 2021

    Scooter en fietser op elkaar gebotst bij rotonde Henry Dunantlaan / Boerhaavelaan. Lijken frontaal tegen elkaar aan te zijn gereden op het fietspad. Politie en ambulance ter plaatse geweest. Jongen vd fiets is door ambulancepersoneel gecontroleerd op letsel (voet/been). Politie handelt het incident verder af. Zowel de fiets als scooter zijn flink beschadigd geraakt. De weg is eventjes in één richting afgesloten geweest. Inmiddels is de weg weer in beide richtingen open.

Reageren op: Scooter en fietser op elkaar gebotst bij rotonde Henry Dunantlaan / Boerhaavelaan ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU 112 Meldingen site. Hier zijn alle 112 meldingen van Barendrecht te bekijken.