Live: Van Koetsveld-Akker deels afgesloten ivm mogelijk gedumpte platen asbest (1 updates)

Dinsdag 15 januari 2019, 15:49:14Reageer via Facebook ()

Van Koetsveld-Akker deels afgesloten ivm mogelijk gedumpte platen asbest. De platen zijn aangetroffen naast een ondergrondse container, het gaat mogelijk om asbesthoudend materiaal. De milieudienst komt ter plaatse om de platen te onderzoeken. Handhavers van de gemeente en verkeersregelaars handhaven de afzetting.

Update: "DCMR (milieudienst) is ter plaatse geweest, materiaal is waarschijnlijk toch geen asbest maar wordt wel als asbest behandeld, verpakt en afgevoerd. Inmiddels is de Koetsveldakker weer vrij."

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 15:49:14, dinsdag 15 januari 2019

    Van Koetsveld-Akker deels afgesloten ivm mogelijk gedumpte platen asbest. De platen zijn aangetroffen naast een ondergrondse container, het gaat mogelijk om asbesthoudend materiaal. De milieudienst komt ter plaatse om de platen te onderzoeken. Handhavers van de gemeente en verkeersregelaars handhaven de afzetting. Update: "DCMR (milieudienst) is ter plaatse geweest, materiaal is waarschijnlijk toch geen asbest maar wordt wel als asbest behandeld, verpakt en afgevoerd. Inmiddels is de Koetsveldakker weer vrij."

Reageren op: Van Koetsveld-Akker deels afgesloten ivm mogelijk gedumpte platen asbest ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Incidenten & Evenementen kaart waarbij het nieuws zichtbaar is op een kaart.