- Advertentie (?) -

Live: Flinke grasbrand in het Riederpark, brandweer met spoed ter plaatse (1 updates)

Donderdag 19 juli 2018, 14:18:38Reageer via Facebook ()

Flinke grasbrand in het #Riederpark, brandweer met spoed ter plaatse. Naast het voertuig op de foto is nog een tweede tankautospuit met spoed gealarmeerd om de brand te blussen.

Een omwonende laat aan BarendrechtNU weten dat er vlak voor de brand vuurwerk werd afgestoken in het park (onbevestigd).

Update, artikel + foto's: http://barendrechtnu.nl/incidenten/27016/vuurwerk-aangetroffen-bij-grasbrand-in-het-riederpark

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 14:18:38, donderdag 19 juli 2018

    Flinke grasbrand in het #Riederpark, brandweer met spoed ter plaatse. Naast het voertuig op de foto is nog een tweede tankautospuit met spoed gealarmeerd om de brand te blussen. Een omwonende laat aan BarendrechtNU weten dat er vlak voor de brand vuurwerk werd afgestoken in het park (onbevestigd). Update, artikel + foto's: http://barendrechtnu.nl/incidenten/27016/vuurwerk-aangetroffen-bij-grasbrand-in-het-riederpark

Reageren op: Flinke grasbrand in het Riederpark, brandweer met spoed ter plaatse ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Miniblog. Hier zijn alle @BarendrechtnuNL Tweets (Miniblog Berichten) gesorteerd en doorzoekbaar per dag.