- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Fietsendiefstallen kaart. Meldingen van fietseldiefstal in Barendrecht waarbij geweld is gebruikt.

Agenda - Januari 2019

In onderstaande agenda staan evenementen en activiteiten die worden georganiseerd in Barendrecht en omgeving. Heeft u zelf iets georganiseerd, laat het ons weten door hier te klikken en het formulier met de details in te vullen. Onder deze kalender staan de eerstvolgende evenementen met daarbij de beschikbare details zoals de locatie en informatie over de organisator.


 • 17:00

  Blacklight volleybal nieuwjaarstoernooi bij CVV Spirit

  Datum: zaterdag 5 januari om 17:00 uur

  BARENDRECHT – Al jaren is het bij volleybalvereniging CVV Spirit de traditie om het nieuwe jaar in te luiden met een knallend en sportief nieuwjaarstoernooi! Vorig jaar werd hiervoor een nieuwe traditie gestart: Het blacklight volleybaltoernooi waarvoor iedereen zich kan …

  Lees verder

  Details

 • 13:00

  Inloopspreekuur van de wijkagent in Bibliotheek Het Kruispunt

  Datum: woensdag 9 januari om 13:00 uur

  Op 9 januari is de wijkagent aanwezig in Bibliotheek Het Kruispunt tussen 13:00 - 14:30 uur. Tijdens het inloopspreekuur kunt u binnenlopen voor vragen en advies zonder een afspraak te maken!

  Details

 • 19:00

  Hulpverleners te water voor Stichting Roparun

  Datum: zaterdag 19 januari om 19:00 uur

  BARENDRECHT – In de nacht van 19 op 20 januari vindt de zwemestafette ‘Hulpverleners te water‘ weer plaats in het Inge de Bruijn zwembad. Tijdens de 12 uur durende zwemestafette halen de teams geld op voor de Roparun. Op zaterdagavond …

  Lees verder

  Details