Delen

- Advertentie (?) -

Intrekken van een deel van een verkeersbesluit tot het reserveren van parkeervakken voor het opladen van elektrische voertuigen.

23-01-2023

Gedeeltelijke intrekking van een verkeersbesluit

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Barendrecht,

Datum: 19 januari 2023 GV nummer: GV705767 Intrekking reservering van parkeerplaatsen voor opladen van elektrische voertuigen aan de Adrianapolder in de gemeente Barendrecht gelet op:
artikel 18, lid 1 onder d van de Wegenverkeerswet 1994 (hierna: WVW 1994)
artikel 15, lid 1 van de WVW 1994
artikel 12 van het Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer (hierna: BABW) artikel 15 van het BABW
artikel 24 BABW
het Uitvoeringsplan laadpalen Barendrecht 2021; overwegende dat: op 2 december 2022 een verzamelverkeersbesluit is gepubliceerd met kenmerk GV668284, in dit verzamelverkeersbesluit verschillende locaties worden aangewezen als laadlocaties voor het opladen van elektrische voertuigen, er bezwaar is ingediend tegen een van deze locaties, dit bezwaar zich richt op locatienummer 2081, deze locatie gelegen is aan de Adrianapolder te Barendrecht, bezwaarmaker geen bezwaar heeft tegen de plaatsing van een laadpaal maar wel tegen de reservering van de vakken. besluiten: het besluit om op locatienummer 2081 niet over te gaan tot het reserveren van de parkeervakken voor het opladen van elektrische voertuigen en hiertoe het deel van het verzamelbesluit wat hierop betrekking heeft in te trekken; de reservering van de overige locaties uit het verzamelverkeersbesluit in stand blijven; op de Adrianapolder wel over te gaan tot het plaatsen van een laadpaal. Bezwaar

Aldus besloten te Barendrecht, 19 januari 2023 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Barendrecht, Namens deze, De heer S. Meijerink Teamleider Verkeer en Mobiliteit

Belanghebbenden kunnen een gemotiveerd bezwaarschrift indienen tegen dit (deel)besluit binnen zes weken na bekendmaking van dit besluit in het Gemeenteblad. Het bezwaarschrift kan worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van gemeente Barendrecht, postbus 501, 2990 EA Barendrecht. Vermeld in het bezwaarschrift de datum, uw naam, adres, het (deel)besluit waartegen u bezwaar maakt en de redenen van het bezwaar. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Barendrecht behandelt de locatie waartegen bezwaar wordt gemaakt als een afzonderlijk verkeersbesluit. De overige locaties blijven onderdeel van het verzamelverkeersbesluit.

Terug naar het vergunningen overzicht

Details van vergunning

  • BeschrijvingGedeeltelijke intrekking van een verkeersbesluit
  • Soortofficielepublicaties (Verkeer | Organisatie en )
  • Gepubliceerd op23-01-2023
  • Start23-01-2023
  • StraatnaamPark
  • Postcode2990EA

- Advertentie (?) -