Live: Overval op telefoonwinkel Ritel op de Middenbaan (1 updates)

Maandag 9 september 2024, 17:29:09Reageer via Facebook ()

Overval op telefoonwinkel Ritel op de Middenbaan. Politie met meerdere voertuigen op locatie en in de omgeving. Agenten nu in de winkel en in gesprek met het aanwezige personeel.

Update: "Twee verdachten dreigden met een vuurwapen en zijn er vandoor op een zwarte scooter zonder kentekenplaat. Geen gewonden. Buit vooralsnog onbekend. Tips? Bel 112."

Politie reed in eerste instantie door over de Middenbaan richting de Jumbo. Vooralsnog onduidelijk of dat de vluchtrichting was of dat er een communicatiefout was over de locatie van de overval.

Winkel inmiddels gesloten.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 17:29:09, maandag 9 september 2024

    Overval op telefoonwinkel Ritel op de Middenbaan. Politie met meerdere voertuigen op locatie en in de omgeving. Agenten nu in de winkel en in gesprek met het aanwezige personeel. Update: "Twee verdachten dreigden met een vuurwapen en zijn er vandoor op een zwarte scooter zonder kentekenplaat. Geen gewonden. Buit vooralsnog onbekend. Tips? Bel 112." Politie reed in eerste instantie door over de Middenbaan richting de Jumbo. Vooralsnog onduidelijk of dat de vluchtrichting was of dat er een communicatiefout was over de locatie van de overval. Winkel inmiddels gesloten.

Reageren op: Overval op telefoonwinkel Ritel op de Middenbaan ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Woninginbraken kaart. Hier blijf je op de hoogte over woninginbraken en pogingen daartoe in Barendrecht.