Live: Auto op zijn kop in de Oude Maas bij de voormalige Barendrechtse Brug (1 updates)

Zondag 21 juli 2024, 16:20:44Reageer via Facebook ()

Auto op zijn kop in de Oude Maas bij de voormalige Barendrechtse Brug. Ongeval heeft plaatsgevonden aan de overkant. Hulpdiensten werden ook naar de Barendrechtse kant opgeroepen, maar hulpverlening is gaande aan de Heinenoord kant vh water.

Zojuist is een vrouw uit de auto en via een ladder uit het water gehaald. Ze wordt nu behandeld in de ambulance.

Omstanders spreken van een auto die met grote snelheid over het pad richting het water reed, door het hekwerk is geramd en in het lager gelegen water terecht is gekomen. Getuige geeft aan daarna een harde knal te hebben gehoord vergelijkbaar met een cobra. Er stonden ook mensen aan de ander kant bij de voormalige brug toen het gebeurde. Aan de Barendrechtse kant was het gegil volgens getuigen te horen. Het hekwerk langs het water is grotendeels kapot gereden.

De hulpdiensten zijn nog aanwezig. Er lijkt momenteel niet meer te worden gezocht naar andere inzittenden van de auto.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 16:20:44, zondag 21 juli 2024

    Auto op zijn kop in de Oude Maas bij de voormalige Barendrechtse Brug. Ongeval heeft plaatsgevonden aan de overkant. Hulpdiensten werden ook naar de Barendrechtse kant opgeroepen, maar hulpverlening is gaande aan de Heinenoord kant vh water. Zojuist is een vrouw uit de auto en via een ladder uit het water gehaald. Ze wordt nu behandeld in de ambulance. Omstanders spreken van een auto die met grote snelheid over het pad richting het water reed, door het hekwerk is geramd en in het lager gelegen water terecht is gekomen. Getuige geeft aan daarna een harde knal te hebben gehoord vergelijkbaar met een cobra. Er stonden ook mensen aan de ander kant bij de voormalige brug toen het gebeurde. Aan de Barendrechtse kant was het gegil volgens getuigen te horen. Het hekwerk langs het water is grotendeels kapot gereden. De hulpdiensten zijn nog aanwezig. Er lijkt momenteel niet meer te worden gezocht naar andere inzittenden van de auto.

Reageren op: Auto op zijn kop in de Oude Maas bij de voormalige Barendrechtse Brug ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Incidenten & Evenementen kaart waarbij het nieuws zichtbaar is op een kaart.