- Advertentie (?) -

Live: Traumahelikopter geland voor medische noodsituatie aan de Waalstraat (1 updates)

Maandag 8 juli 2024, 12:27:53Reageer via Facebook ()

Traumahelikopter geland voor medische noodsituatie aan de Waalstraat. Politie, ambulances en brandweer ook ter plaatse. Er werd in eerste instantie melding gemaakt van een mogelijke reanimatie melding.

Traumahelikopter geland op voetbalveld van Sportpark de Bongerd. Omstanders gaven hun fiets aan het medisch personeel/de arts van de traumahelikopter zodat ze snel naar het incident konden. Arts gaat inmiddels alweer terug vanaf de Waalstraat richting de helikopter. Andere hulpdiensten nog ter plaatse in de straat.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 12:27:53, maandag 8 juli 2024

    Traumahelikopter geland voor medische noodsituatie aan de Waalstraat. Politie, ambulances en brandweer ook ter plaatse. Er werd in eerste instantie melding gemaakt van een mogelijke reanimatie melding. Traumahelikopter geland op voetbalveld van Sportpark de Bongerd. Omstanders gaven hun fiets aan het medisch personeel/de arts van de traumahelikopter zodat ze snel naar het incident konden. Arts gaat inmiddels alweer terug vanaf de Waalstraat richting de helikopter. Andere hulpdiensten nog ter plaatse in de straat.

Reageren op: Traumahelikopter geland voor medische noodsituatie aan de Waalstraat ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Incidenten & Evenementen kaart waarbij het nieuws zichtbaar is op een kaart.