- Advertentie (?) -

Live: Flink gaslek naast de weekmarkt op het gemeentehuisplein, gedeeltelijke ontruiming (1 updates)

Vrijdag 5 juli 2024, 10:39:47Reageer via Facebook ()

Flink gaslek naast de weekmarkt op het gemeentehuisplein, gedeeltelijke ontruiming. Brandweer met meerdere wagens ter plaatse. Gaslek bij werkzaamheden aan de rand van de weekmarkt. De Binnenlandse Baan is afgesloten voor doorgaand verkeer (fietspad was al dicht ivm werkzaamheden). Grote uitstroom was gas was zichtbaar thv de woningen langs het gemeentehuisplein. Sterke gaslucht is te ruiken om de omgeving. Brandweer heeft een afzetting gemaakt. Deel van de markt (thv de plantenkraam) momenteel niet bereikbaar.

Update: Gaslek gemeentehuisplein zou rond 11:15 uur weer gedicht zijn. Stedin neemt de verdere afhandeling over, brandweer niet meer nodig.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 10:39:47, vrijdag 5 juli 2024

    Flink gaslek naast de weekmarkt op het gemeentehuisplein, gedeeltelijke ontruiming. Brandweer met meerdere wagens ter plaatse. Gaslek bij werkzaamheden aan de rand van de weekmarkt. De Binnenlandse Baan is afgesloten voor doorgaand verkeer (fietspad was al dicht ivm werkzaamheden). Grote uitstroom was gas was zichtbaar thv de woningen langs het gemeentehuisplein. Sterke gaslucht is te ruiken om de omgeving. Brandweer heeft een afzetting gemaakt. Deel van de markt (thv de plantenkraam) momenteel niet bereikbaar. Update: Gaslek gemeentehuisplein zou rond 11:15 uur weer gedicht zijn. Stedin neemt de verdere afhandeling over, brandweer niet meer nodig.

Reageren op: Flink gaslek naast de weekmarkt op het gemeentehuisplein, gedeeltelijke ontruiming ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Incidenten & Evenementen kaart waarbij het nieuws zichtbaar is op een kaart.