- Advertentie (?) -

Live: Politie op zoek naar een donkere man, 20/30 jaar, korte baard in Carnisselande (1 updates)

Maandag 1 juli 2024, 18:22:39Reageer via Facebook ()

Politie op zoek naar een donkere man, 20/30 jaar, korte baard in Carnisselande. Betreft omgeving Middeldijkerplein / Meerdere. Politie heeft niet bekend gemaakt waarvoor de man wordt gezocht (zie volledige signalement hieronder)

Inmiddels twee politiewagens ter plaatse op het Middeldijkerplein. Zijn in gesprek met een aantal jongeren. Na gesprek van paar minuten worden de jongens bedankt voor hun medewerking.

Volledige signalement vd politie:
Uitkijken naar donkere man 20/30 jr korte baard, kort zwart kroeshaar 1,90m lang, gezet postuur, beige shirt met korte mouwen, zwarte broek, zwarte schoenen voorzien van witte zool. Tips? Bel nu 112.

Agenten moeten nog wel even aan de slag met hun busje. Een vd twee voertuigen kwam vanaf de Middeldijk over een (niet) flexibel (genoeg) paaltje in het wegdek rijden. Het paaltje zit klem onder de politiebus, maar is inmiddels los. Het paaltje was wel flexibel, maar de bevestiging aan de grond (inmiddels) ook.

Meerdere politiewagens zijn nog in de omgeving aan het zoeken. Momenteel drie politie wagens op het Middeldijkerplein.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 18:22:39, maandag 1 juli 2024

    Politie op zoek naar een donkere man, 20/30 jaar, korte baard in Carnisselande. Betreft omgeving Middeldijkerplein / Meerdere. Politie heeft niet bekend gemaakt waarvoor de man wordt gezocht (zie volledige signalement hieronder) Inmiddels twee politiewagens ter plaatse op het Middeldijkerplein. Zijn in gesprek met een aantal jongeren. Na gesprek van paar minuten worden de jongens bedankt voor hun medewerking. Volledige signalement vd politie: Uitkijken naar donkere man 20/30 jr korte baard, kort zwart kroeshaar 1,90m lang, gezet postuur, beige shirt met korte mouwen, zwarte broek, zwarte schoenen voorzien van witte zool. Tips? Bel nu 112. Agenten moeten nog wel even aan de slag met hun busje. Een vd twee voertuigen kwam vanaf de Middeldijk over een (niet) flexibel (genoeg) paaltje in het wegdek rijden. Het paaltje zit klem onder de politiebus, maar is inmiddels los. Het paaltje was wel flexibel, maar de bevestiging aan de grond (inmiddels) ook. Meerdere politiewagens zijn nog in de omgeving aan het zoeken. Momenteel drie politie wagens op het Middeldijkerplein.

Reageren op: Politie op zoek naar een donkere man, 20/30 jaar, korte baard in Carnisselande ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Woninginbraken kaart. Hier blijf je op de hoogte over woninginbraken en pogingen daartoe in Barendrecht.