Live: Auto over de kop geslagen op de A29, hulpdiensten ter plaatse (1 updates)

Vrijdag 7 juni 2024, 11:39:17Reageer via Facebook ()

Auto over de kop geslagen op de A29, hulpdiensten ter plaatse. Drie van de vier rijstroken zijn afgesloten. Verkeer kan via de uitvoegstrook (van afrit Carnisselande/Kilweg) langs het ongeval.

Auto over de kop geslagen. Een vrachtwagen staat een stukje verderop stil op de vluchtstrook. Inzittende van de auto inmiddels in de ambulance. Brandweer na korte inzet alweer met vervolg. Slachtoffer was aanspreekbaar.

Houd rekening met flinke vertraging. Op Elde A15 hebben eerder vanochtend ook al een aantal omgevallen plaatsgevonden waardoor er file is ontstaan.

Update: De verbindingsweg van de A15 (vanaf Rhoon) richting de afrit A29 bij #Barendrecht is volledig afgesloten. Verkeer moet doorrijden naar de afrit bij de #Dierensteinweg. Dit zorgt weer voor meer drukte op de rondweg (Dierensteinweg/Henry Dunantlaan/Sweelincklaan).

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 11:39:20, vrijdag 7 juni 2024

    Auto over de kop geslagen op de A29, hulpdiensten ter plaatse. Drie van de vier rijstroken zijn afgesloten. Verkeer kan via de uitvoegstrook (van afrit Carnisselande/Kilweg) langs het ongeval. Auto over de kop geslagen. Een vrachtwagen staat een stukje verderop stil op de vluchtstrook. Inzittende van de auto inmiddels in de ambulance. Brandweer na korte inzet alweer met vervolg. Slachtoffer was aanspreekbaar. Houd rekening met flinke vertraging. Op Elde A15 hebben eerder vanochtend ook al een aantal omgevallen plaatsgevonden waardoor er file is ontstaan. Update: De verbindingsweg van de A15 (vanaf Rhoon) richting de afrit A29 bij #Barendrecht is volledig afgesloten. Verkeer moet doorrijden naar de afrit bij de #Dierensteinweg. Dit zorgt weer voor meer drukte op de rondweg (Dierensteinweg/Henry Dunantlaan/Sweelincklaan).

Reageren op: Auto over de kop geslagen op de A29, hulpdiensten ter plaatse ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU agenda