- Advertentie (?) -

Live: Trekkers over het Kilpad met vlaggen en protestborden, vermoedelijk onderweg naar Brussel (1 updates)

Maandag 3 juni 2024, 20:56:40Reageer via Facebook ()

Trekkers over het Kilpad met vlaggen en protestborden, vermoedelijk onderweg naar Brussel. In Brussel is morgen een groot "boeren protest", een groot aantal boeren gaat vanuit (oa) Nederland met de trekker die kant op. Momenteel af en toe wat getoeter te horen, maar over het algemeen kwamen ze vrij stil door Barendrecht.

De trekkers/tractoren rijden in groepen van 20-30 stuks over het Kilpad en gaan parallel aan de Kilweg richting de Heinenoordtunnel.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 20:56:40, maandag 3 juni 2024

    Trekkers over het Kilpad met vlaggen en protestborden, vermoedelijk onderweg naar Brussel. In Brussel is morgen een groot "boeren protest", een groot aantal boeren gaat vanuit (oa) Nederland met de trekker die kant op. Momenteel af en toe wat getoeter te horen, maar over het algemeen kwamen ze vrij stil door Barendrecht. De trekkers/tractoren rijden in groepen van 20-30 stuks over het Kilpad en gaan parallel aan de Kilweg richting de Heinenoordtunnel.

Reageren op: Trekkers over het Kilpad met vlaggen en protestborden, vermoedelijk onderweg naar Brussel ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Incidenten & Evenementen kaart waarbij het nieuws zichtbaar is op een kaart.