Live: Aanrijding scooter / auto op de kruising Riederare / Riederhof (1 updates)

Vrijdag 24 mei 2024, 14:55:56Reageer via Facebook ()

Aanrijding scooter / auto op de kruising Riederare / Riederhof. Scooter in de zijkant van de auto gereden thv de bestuurders deur. Auto kwam van rechts voor de scooter. Bestuurder van de scooter lag met veel pijn op de grond, is geholpen door omstanders. Slachtoffer gaat mee naar het ziekenhuis. Politie helpt bij de afhandeling van het ongeval. Flinke klap geweest; voorwiel van de scooter is omgebogen.

In de auto zat een zwangere vrouw achter het stuur. Ze is geschrokken maar niet gewond geraakt.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 14:55:56, vrijdag 24 mei 2024

    Aanrijding scooter / auto op de kruising Riederare / Riederhof. Scooter in de zijkant van de auto gereden thv de bestuurders deur. Auto kwam van rechts voor de scooter. Bestuurder van de scooter lag met veel pijn op de grond, is geholpen door omstanders. Slachtoffer gaat mee naar het ziekenhuis. Politie helpt bij de afhandeling van het ongeval. Flinke klap geweest; voorwiel van de scooter is omgebogen. In de auto zat een zwangere vrouw achter het stuur. Ze is geschrokken maar niet gewond geraakt.

Reageren op: Aanrijding scooter / auto op de kruising Riederare / Riederhof ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook het BarendrechtNU weer met actuele weerinfo en de meerdaagse voorspellingen