- Advertentie (?) -

Live: Brand bij GKB aan de Middelweg, rook komt uit het dak (1 updates)

Vrijdag 10 mei 2024, 11:56:10Reageer via Facebook ()

Brand bij GKB aan de Middelweg, rook komt uit het dak. Het vuur is inmiddels geblust. Witte rook kwam enige tijd vanaf het dak en trok over de Middelweg. Ambulance ter plaatse gekomen omdat er een aantal personen een bluspoging hebben gedaan en daarbij mogelijk rook hebben ingeademd. Onbevestigd wat er heeft gebrand, maar zou om olie (in een lekbak) gaan.

De brandweer van Barendrecht stond met 1 wagen op het moment vd melding aan de Wolvenburg bij een melding van een zwaan in de problemen (zit vast onder een brug), vlak voordat ze het water in wilde gaan werden ze weggeroepen voor de brand aan de Middelweg. Een klein brandweervoertuig (SIV) uit Rotterdam was daar ook en heeft de melding met de zwaan afgehandeld.

Stichting Salavge komt ter plaatse om te helpen bij de afhandeling vd schade bij GKB.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 11:56:10, vrijdag 10 mei 2024

    Brand bij GKB aan de Middelweg, rook komt uit het dak. Het vuur is inmiddels geblust. Witte rook kwam enige tijd vanaf het dak en trok over de Middelweg. Ambulance ter plaatse gekomen omdat er een aantal personen een bluspoging hebben gedaan en daarbij mogelijk rook hebben ingeademd. Onbevestigd wat er heeft gebrand, maar zou om olie (in een lekbak) gaan. De brandweer van Barendrecht stond met 1 wagen op het moment vd melding aan de Wolvenburg bij een melding van een zwaan in de problemen (zit vast onder een brug), vlak voordat ze het water in wilde gaan werden ze weggeroepen voor de brand aan de Middelweg. Een klein brandweervoertuig (SIV) uit Rotterdam was daar ook en heeft de melding met de zwaan afgehandeld. Stichting Salavge komt ter plaatse om te helpen bij de afhandeling vd schade bij GKB.

Reageren op: Brand bij GKB aan de Middelweg, rook komt uit het dak ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU 112 Meldingen site. Hier zijn alle 112 meldingen van Barendrecht te bekijken.