- Advertentie (?) -

Live: Auto achterop vrachtwagen gebotst in de bocht vd Sweelincklaan (1 updates)

Dinsdag 7 mei 2024, 08:03:11Reageer via Facebook ()

Auto achterop vrachtwagen gebotst in de bocht vd Sweelincklaan, de brandweer was opgeroepen voor een mogelijke voertuigbrand, maar hiervan bleek geen sprake. Door de botsing kwam er rook onder de motorkap vandaan, maar dat bleek van de koelvloeistof te komen.

Niemand raakte gewond. Het verkeer kan over 1 rijstrook langs het ongeval, maar omdat het in de bocht is (en de grote vrachtwagen hier nog staat), is het zicht slecht. Brandweer is vertrokken en heeft het incident overgedragen aan de politie.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 08:03:11, dinsdag 7 mei 2024

    Auto achterop vrachtwagen gebotst in de bocht vd Sweelincklaan, de brandweer was opgeroepen voor een mogelijke voertuigbrand, maar hiervan bleek geen sprake. Door de botsing kwam er rook onder de motorkap vandaan, maar dat bleek van de koelvloeistof te komen. Niemand raakte gewond. Het verkeer kan over 1 rijstrook langs het ongeval, maar omdat het in de bocht is (en de grote vrachtwagen hier nog staat), is het zicht slecht. Brandweer is vertrokken en heeft het incident overgedragen aan de politie.

Reageren op: Auto achterop vrachtwagen gebotst in de bocht vd Sweelincklaan ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Video's pagina met daarop de video's uit de nieuwsberichten van BarendrechtNU.