- Advertentie (?) -

Live: Man in (overvolle) auto staande gehouden aan de Prins Bernhardstraat (1 updates)

Maandag 29 april 2024, 21:29:23Reageer via Facebook ()

Man in (overvolle) auto staande gehouden aan de Prins Bernhardstraat. De politiehelikopter cirkelde rond kwart over 8 rond boven de wijk en bij de staandehouding staan nog 3 politieauto's (ook een hondengeleider), elders in de buurt staat een vierde politieauto bij de melder. Zou zijn gegaan om een incident/dreigende situatie in de relationele sfeer.

De man zat alleen in de auto, meer plek is er ook niet. Het voertuig zit bij de achterbak, achterbank en bijrijders stoel tot het dak gevuld met spullen in big shopper tassen. Politie was nog druk bezig uit te zoeken wat er precies is gebeurd en of er strafbare feiten hebben plaatsgevonden. Zou zijn gegaan om verbale dreigingen over vergelding - terwijl de man bij de voordeur van de ex partner stond.

Langere tijd gebeurde er op locatie niets, agenten en verdachte spraken niet met elkaar. Zojuist is de man toegesproken door agenten en zijn andere agenten richting het adres van de melder gegaan.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 21:29:23, maandag 29 april 2024

    Man in (overvolle) auto staande gehouden aan de Prins Bernhardstraat. De politiehelikopter cirkelde rond kwart over 8 rond boven de wijk en bij de staandehouding staan nog 3 politieauto's (ook een hondengeleider), elders in de buurt staat een vierde politieauto bij de melder. Zou zijn gegaan om een incident/dreigende situatie in de relationele sfeer. De man zat alleen in de auto, meer plek is er ook niet. Het voertuig zit bij de achterbak, achterbank en bijrijders stoel tot het dak gevuld met spullen in big shopper tassen. Politie was nog druk bezig uit te zoeken wat er precies is gebeurd en of er strafbare feiten hebben plaatsgevonden. Zou zijn gegaan om verbale dreigingen over vergelding - terwijl de man bij de voordeur van de ex partner stond. Langere tijd gebeurde er op locatie niets, agenten en verdachte spraken niet met elkaar. Zojuist is de man toegesproken door agenten en zijn andere agenten richting het adres van de melder gegaan.

Reageren op: Man in (overvolle) auto staande gehouden aan de Prins Bernhardstraat ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU 112 Meldingen site. Hier zijn alle 112 meldingen van Barendrecht te bekijken.