Live: Drie explosies en brand aan de Langenhorst/Schammenkamp op Rotterdam Zuid (1 updates)

Maandag 29 januari 2024, 21:02:32Reageer via Facebook ()

Drie explosies en brand aan de Langenhorst/Schammenkamp op Rotterdam Zuid. Brandweer Barendrecht samen met brandweer uit Rotterdam als eerste opgeroepen en ter plaatse. Na de explosie zou de brand zijn overgeslagen naar woning(en)/flat.In de straat ligt een voertuig/bestelbus op zijn kant. Getuige laat weten 3 enorme explosies te hebben gehoord, gevolgd door een grote oranje gloed tussen de woningen, waarna er in de hele buurt rommel neerdaalde uit de lucht.

Hulpdiensten zijn inmiddels massaal ter plaatse. Er is opgeschaald naar GRIP1. Alle voertuigen van brandweer Barendrecht (2 blusvoertuigen en 2 ondersteunende coordinatie/communicatie voertuigen) zijn ingezet bij de melding. Traumahelikopter ook opgeroepen. Er werd in eerste instantie melding gemaakt van meerdere gewonden.

De politiehelikopter cirkelt momenteel ook rond boven het incident.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 21:02:32, maandag 29 januari 2024

    Drie explosies en brand aan de Langenhorst/Schammenkamp op Rotterdam Zuid. Brandweer Barendrecht samen met brandweer uit Rotterdam als eerste opgeroepen en ter plaatse. Na de explosie zou de brand zijn overgeslagen naar woning(en)/flat.In de straat ligt een voertuig/bestelbus op zijn kant. Getuige laat weten 3 enorme explosies te hebben gehoord, gevolgd door een grote oranje gloed tussen de woningen, waarna er in de hele buurt rommel neerdaalde uit de lucht. Hulpdiensten zijn inmiddels massaal ter plaatse. Er is opgeschaald naar GRIP1. Alle voertuigen van brandweer Barendrecht (2 blusvoertuigen en 2 ondersteunende coordinatie/communicatie voertuigen) zijn ingezet bij de melding. Traumahelikopter ook opgeroepen. Er werd in eerste instantie melding gemaakt van meerdere gewonden. De politiehelikopter cirkelt momenteel ook rond boven het incident.

Reageren op: Drie explosies en brand aan de Langenhorst/Schammenkamp op Rotterdam Zuid ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Video's pagina met daarop de video's uit de nieuwsberichten van BarendrechtNU.