- Advertentie (?) -

Foto: Bestelbus tegen fietser aangereden op fietspad Binnenlandse Baan

Reageer via Facebook ()

Bestelbus tegen fietser aangereden op fietspad Binnenlandse Baan. De bestuurder, een pakketbezorger, is behoorlijk opgefokt tegen de politie. De man verklaarde -met flink wat scheldwoorden ervoor, ertussen en erna - dat hij de Binnenlandse Baan toch niet kan blokkeren met zijn bus en dat hij pakketjes moet bezorgen. Hij wist wat hij deed, verklaarde hij en hij erkende ook dat hij een fout heeft gemaakt. Het was vervolgens wel lastig voor de politie om het incident vervolgens rustig af te handelen... Kanker-dit en kanker-dat vloog in het rond en de bestuurder werd helemaal wild toen een agent hem dwong even te blijven staan en praten ("niet aan me komen")

Gewonde fietser in de ambulance. Fiets werd van achter aangereden. Getuige verklaarde dat het slachtoffer een stuk door de lucht vloog en dat de bus niet direct stopte. Man werd geholpen door passanten en omwonenden. Het duurde namelijk even voordat de ambulance er was.

Politie inmiddels wel klaar met de praatjes van de bestuurder. Hij krijgt een laatste kans om een verklaring af te leggen op locatie, anders moet hij mee naar het bureau.

Deze update is onderdeel van LivePost: Bestelbus tegen fietser aangereden op fietspad Binnenlandse Baan


Bestelbus tegen fietser aangereden op fietspad Binnenlandse Baan

Foto: ©

Reageren op: Bestelbus tegen fietser aangereden op fietspad Binnenlandse Baan ()

- Advertentie (?) -

Tip insturen