Live: Traumahelikopter geland in Riederpark voor medische noodsituatie in woning aan de Bakkersdijk (1 updates)

Donderdag 7 december 2023, 21:23:33Reageer via Facebook ()

Traumahelikopter geland in Riederpark voor medische noodsituatie in woning aan de Bakkersdijk. Politie en ambulance ter plaatse bij de woning. Verkeerspolitie staat ook standby voor eventuele begeleiding van spoedtransport richting ziekenhuis. Update; Ambulance inmiddels (zonder politiebegeleiding) richting ziekenhuis vertrokken vanaf de incident locatie.

De politie maakte in eerste instantie melding van een steekpartij, maar dit werd enkele minuten later gewijzigd in een ongeval.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 21:23:33, donderdag 7 december 2023

    Traumahelikopter geland in Riederpark voor medische noodsituatie in woning aan de Bakkersdijk. Politie en ambulance ter plaatse bij de woning. Verkeerspolitie staat ook standby voor eventuele begeleiding van spoedtransport richting ziekenhuis. Update; Ambulance inmiddels (zonder politiebegeleiding) richting ziekenhuis vertrokken vanaf de incident locatie. De politie maakte in eerste instantie melding van een steekpartij, maar dit werd enkele minuten later gewijzigd in een ongeval.

Reageren op: Traumahelikopter geland in Riederpark voor medische noodsituatie in woning aan de Bakkersdijk ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU 112 Meldingen site. Hier zijn alle 112 meldingen van Barendrecht te bekijken.