- Advertentie (?) -

Live: Politiehelikopter en minstens 4 voertuigen bezig met zoekactie omgeving Park Nieuweland (1 updates)

Woensdag 6 december 2023, 21:15:26Reageer via Facebook ()

Politiehelikopter en minstens 4 voertuigen bezig met zoekactie omgeving Park Nieuweland. Politiehelikopter al een aantal keer boven het gebied geweest, maakt grote zoekslagen boven wijk Nieuwland en omliggende wijken. Minstens 4 politievoertuigen rijden langzaam door de wijk en over fietspaden. Inmiddels staan ze ook bij toegangswegen vd wijk Nieuweland.

Vooralsnog onbekend wat er aan de hand is en wie/wat wordt gezocht. Vooralsnog ook geen duidelijke plek/centrum van een incident kunnen vinden.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 21:15:26, woensdag 6 december 2023

    Politiehelikopter en minstens 4 voertuigen bezig met zoekactie omgeving Park Nieuweland. Politiehelikopter al een aantal keer boven het gebied geweest, maakt grote zoekslagen boven wijk Nieuwland en omliggende wijken. Minstens 4 politievoertuigen rijden langzaam door de wijk en over fietspaden. Inmiddels staan ze ook bij toegangswegen vd wijk Nieuweland. Vooralsnog onbekend wat er aan de hand is en wie/wat wordt gezocht. Vooralsnog ook geen duidelijke plek/centrum van een incident kunnen vinden.

Reageren op: Politiehelikopter en minstens 4 voertuigen bezig met zoekactie omgeving Park Nieuweland ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Foto's pagina met daarop fotoalbums uit de nieuwsberichten van BarendrechtNU.