Live: Ongeval met personenauto op Henry Dunantlaan, auto tegen lantaarnpaal tot stilstand gekomen (1 updates)

Vrijdag 15 september 2023, 15:17:31Reageer via Facebook ()

Ongeval met personenauto op Henry Dunantlaan, auto tegen lantaarnpaal tot stilstand gekomen. Ongeval heeft plaatsgevonden vlak na de rotonde bij de Boerhaavelaan. Voor zover bekend is het een eenzijdig ongeval geweest.

Politie regelt momenteel het verkeer, om en om wordt een rijrichting langs het ongeval gelaten. Het is daardoor erg druk op de Henry Dunantlaan. Het is wachten op het bergingsbedrijf tot de auto kan worden afgevoerd.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 15:17:31, vrijdag 15 september 2023

    Ongeval met personenauto op Henry Dunantlaan, auto tegen lantaarnpaal tot stilstand gekomen. Ongeval heeft plaatsgevonden vlak na de rotonde bij de Boerhaavelaan. Voor zover bekend is het een eenzijdig ongeval geweest. Politie regelt momenteel het verkeer, om en om wordt een rijrichting langs het ongeval gelaten. Het is daardoor erg druk op de Henry Dunantlaan. Het is wachten op het bergingsbedrijf tot de auto kan worden afgevoerd.

Reageren op: Ongeval met personenauto op Henry Dunantlaan, auto tegen lantaarnpaal tot stilstand gekomen ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Incidenten & Evenementen kaart waarbij het nieuws zichtbaar is op een kaart.