Live: Scooterrijder gewond bij eenzijdig ongeval op GROEN rotonde (1 updates)

Woensdag 13 september 2023, 21:58:00Reageer via Facebook ()

Scooterrijder gewond bij eenzijdig ongeval op GROEN rotonde. De traumahelikopter is ter plaatse, geland in een grasveld naast de rotonde, maar gaat alweer vertrekken.

Man in ambulance. Krijgt eerste hulp, gaat mee richting ziekenhuis.

Volgens getuigen gaat het om een eenzijdig ongeval. De scooterrijder zou de verhoogde stenen middenheuvel over het hoofd hebben gezien, willen wisselen van rijstrook en daarbij ten val zijn gekomen. Ongeval heeft plaatsgevonden op het 'sluipweggetje' om de GROEN rotonde heen (vanaf Portlandse Baan richting Kilweg).

21:55 uur: De weg is inmiddels alweer vrij.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 21:58:00, woensdag 13 september 2023

    Scooterrijder gewond bij eenzijdig ongeval op GROEN rotonde. De traumahelikopter is ter plaatse, geland in een grasveld naast de rotonde, maar gaat alweer vertrekken. Man in ambulance. Krijgt eerste hulp, gaat mee richting ziekenhuis. Volgens getuigen gaat het om een eenzijdig ongeval. De scooterrijder zou de verhoogde stenen middenheuvel over het hoofd hebben gezien, willen wisselen van rijstrook en daarbij ten val zijn gekomen. Ongeval heeft plaatsgevonden op het 'sluipweggetje' om de GROEN rotonde heen (vanaf Portlandse Baan richting Kilweg). 21:55 uur: De weg is inmiddels alweer vrij.

Reageren op: Scooterrijder gewond bij eenzijdig ongeval op GROEN rotonde ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Video's pagina met daarop de video's uit de nieuwsberichten van BarendrechtNU.