Live: Vermoedelijk inbreker aangehouden in leegstaand pand aan de Noldijk (1 updates)

Zondag 10 september 2023, 21:50:16Reageer via Facebook ()

Vermoedelijk inbreker aangehouden in leegstaand pand aan de Noldijk. Veel politie op locatie, politiehelikopter heeft zojuist ook boven het incident rondgevlogen. Een hondengeleider is door het pand gegaan en zojuist weer vertrokken.

Het lijkt erop dat er minimaal 1 persoon is aangehouden. In ieder geval één verdachte is aangehouden; hij sprak geen Nederlands, hij is zojuist met een politiebusje vertrokken voor verder verhoor op het bureau met een tolk.

Situatie aan de Noldijk is nu weer rustig, meeste politie is vertrokken.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 21:50:16, zondag 10 september 2023

    Vermoedelijk inbreker aangehouden in leegstaand pand aan de Noldijk. Veel politie op locatie, politiehelikopter heeft zojuist ook boven het incident rondgevlogen. Een hondengeleider is door het pand gegaan en zojuist weer vertrokken. Het lijkt erop dat er minimaal 1 persoon is aangehouden. In ieder geval één verdachte is aangehouden; hij sprak geen Nederlands, hij is zojuist met een politiebusje vertrokken voor verder verhoor op het bureau met een tolk. Situatie aan de Noldijk is nu weer rustig, meeste politie is vertrokken.

Reageren op: Vermoedelijk inbreker aangehouden in leegstaand pand aan de Noldijk ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Woninginbraken kaart. Hier blijf je op de hoogte over woninginbraken en pogingen daartoe in Barendrecht.