Live: Hond vermist nadat deze in het water terecht is gekomen thv Zuider Carnisseweg, brandweer helpt met zoeken (1 updates)

Zondag 10 september 2023, 17:01:52Reageer via Facebook ()

Hond vermist nadat deze in het water terecht is gekomen thv Zuider Carnisseweg, brandweer helpt met zoeken. De hond zou tussen het (zeer hoge en dichte) riet kunnen zitten, maar er zit dichtbij de plek ook een duiker (buis grotendeels onder water tbv water doorstroming). Het zoeken vanaf de kant en vanuit het water wordt bemoeilijkt door al het riet. Het gebruik van de warmtebeeldcamera heeft ook nog niets opgeleverd.

Er is tot op heden nog geen geluid of beweging van de hond waargenomen. De brandweer is nog bezig alle omliggende wateren te doorzoeken. Het volgende plan is mogelijk om met waterstralen het riet opzij te spuiten zodat er beter zicht is in de dichte begroeiing.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 17:01:52, zondag 10 september 2023

    Hond vermist nadat deze in het water terecht is gekomen thv Zuider Carnisseweg, brandweer helpt met zoeken. De hond zou tussen het (zeer hoge en dichte) riet kunnen zitten, maar er zit dichtbij de plek ook een duiker (buis grotendeels onder water tbv water doorstroming). Het zoeken vanaf de kant en vanuit het water wordt bemoeilijkt door al het riet. Het gebruik van de warmtebeeldcamera heeft ook nog niets opgeleverd. Er is tot op heden nog geen geluid of beweging van de hond waargenomen. De brandweer is nog bezig alle omliggende wateren te doorzoeken. Het volgende plan is mogelijk om met waterstralen het riet opzij te spuiten zodat er beter zicht is in de dichte begroeiing.

Reageren op: Hond vermist nadat deze in het water terecht is gekomen thv Zuider Carnisseweg, brandweer helpt met zoeken ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Vergunningen kaart. Alle bekendgemaakte vergunningen in de gemeente Barendrecht