- Advertentie (?) -

Foto: Hulpdiensten ingezet bij stilstaande trein vlak na spoortunnel station Barendrecht

Reageer via Facebook ()

Hulpdiensten ingezet bij stilstaande trein vlak na spoortunnel station Barendrecht. De trein kwam even na half zes vanmiddag door een storing stil te staan thv de Stationsweg thv de Noldijk. ProRail is met meerdere wagens ter plaatse, een ambulance werd eerder opgeroepen ivm een reiziger die onwel werd, maar zich al snel weer beter voelde. De brandweer werd hiervoor ook opgeroepen (om te helpen met tillen), deze inzet werd nog voor aankomst vd brandweer afgemeld. Omdat de trein was stilgevallen, deed ook de airco in de trein het niet meer. ProRail heeft ook flesjes water uitgedeeld aan de reizigers.

De reizigers in de kapotte trein op de hogesnelheidslijn hebben inmiddels weer hun weg kunnen vervolgen. De NS heeft een vervangende trein uit Rotterdam laten komen, die naast de kapotte trein gezet, waarna de reizigers via een loopplank naar de nieuwe trein konden. Deze trein is zojuist richting Dordrecht vertrokken. De reizigers hebben anderhalf a twee uur in de trein moeten wachten.

Deze update is onderdeel van LivePost: Hulpdiensten ingezet bij stilstaande trein vlak na spoortunnel station Barendrecht


Hulpdiensten ingezet bij stilstaande trein vlak na spoortunnel station Barendrecht

Foto: ©

Reageren op: Hulpdiensten ingezet bij stilstaande trein vlak na spoortunnel station Barendrecht ()

- Advertentie (?) -

Tip insturen