- Advertentie (?) -

Live: Bestelauto in brand bij tankstation aan de Kilweg/Londen (1 updates)

Vrijdag 7 juli 2023, 18:09:53Reageer via Facebook ()

Bestelauto in brand bij tankstation aan de Kilweg/Londen. Brandweer heeft het vuur inmiddels geblust. Daarvoor zijn er zelf al bluspogingen ondernomen, maar het vuur sloeg al groots onder de motorkap vandaan.

Voor zover te zien geen direct gevaar (meer) voor het tankstation zelf. Het bestelbusje stond achter het tankstation gebouw / bij de wasstraat. Automobilisten bij het tankstation zijn via de toegangsweg weer weg gegaan.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 18:09:53, vrijdag 7 juli 2023

    Bestelauto in brand bij tankstation aan de Kilweg/Londen. Brandweer heeft het vuur inmiddels geblust. Daarvoor zijn er zelf al bluspogingen ondernomen, maar het vuur sloeg al groots onder de motorkap vandaan. Voor zover te zien geen direct gevaar (meer) voor het tankstation zelf. Het bestelbusje stond achter het tankstation gebouw / bij de wasstraat. Automobilisten bij het tankstation zijn via de toegangsweg weer weg gegaan.

Reageren op: Bestelauto in brand bij tankstation aan de Kilweg/Londen ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Video's pagina met daarop de video's uit de nieuwsberichten van BarendrechtNU.