- Advertentie (?) -

Foto: Uitslaande brand op dak van woning aan de Schoener nadat er een knal werd gehoord

Reageer via Facebook ()

Uitslaande brand op dak van woning aan de Schoener nadat er een knal werd gehoord. Brandweer inmiddels ter plaatse en aan het blussen. De rook trekt nog omhoog vanaf het dak van de woning. Buren hebben zichzelf ook in veiligheid gebracht. Hulpdiensten hebben de brand direct opgeschaald tbv de brandbestrijding.

- Update 16:37 uur: De brandweerkazerne van Barendrecht zal worden herbezet door een andere brandweereenheid tbv eventuele andere brandmeldingen in Barendrecht (en omgeving).
- Update 16:36 uur: Er is nog steeds vuur te zien op het dak/in de nok van de woning. Brandweer schaalt de brand op, meer hulp is met spoed onderweg. Het lijkt erop dat ook het droneteam van de brandweer zal worden ingezet.
- Update: 16:30 uur: De brandweer heeft opgeschaald naar 'grote brand'. Het is niet zozeer dat de (zichtbare) brand groter is geworden, maar er worden dan meerdere voertuigen ter plaatse gevraagd om te komen assisteren bij de bestrijding/afhandeling van de brand. Ambulance en medische ondersteuning zal ook ter plaatse komen.
- Update 16:28 uur: De brandweer heeft de ladderwagen opgesteld aan de achterzijde van dewoning en voert sloopwerkzaamheden uit. Er wordt in het dak gehakt.

Deze update is onderdeel van LivePost: Uitslaande brand op dak van woning aan de Schoener nadat er een knal werd gehoord


Uitslaande brand op dak van woning aan de Schoener nadat er een knal werd gehoord

Foto: ©

Reageren op: Uitslaande brand op dak van woning aan de Schoener nadat er een knal werd gehoord ()

- Advertentie (?) -

Tip insturen