- Advertentie (?) -

Live: Aanrijding met gewonden op de Spoorlaan, politie gaat onderzoek doen (1 updates)

Vrijdag 9 juni 2023, 16:37:05Reageer via Facebook ()

Aanrijding met gewonden op de Spoorlaan, politie gaat onderzoek doen. De witte auto kwam het bedrijventerrein af toen deze bij het wegrijden tegen de zijkant werd geraakt door de donkerkleurige auto, die over de Spoorlaan reed. Dit voertuig is vervolgens tegen een boom is geklapt en tot stilstand gekomen. De witte auto heeft een flink slinger gemaakt; de auto kwam een paar meter verderop omgekeerd tot stilstand. De bestuurder heeft pijn aan haar been en schrammen, maar gezien de enorme klap is ze grotendeels met de schrik vrijgekomen (kon zelf uitstappen en op eigen benen staan). De bestuurster van de andere auto had meer letsel, bleef in de auto zitten en is er door hulpverleners uit geholpen. Ze is daarna meegenomen naar het ziekenhuis in een ambulance.

De politie gaat onderzoek doen naar het ongeval. Getuigenverklaringen zijn opgenomen en betrokkenen gaan camerabeelden veiligstellen, oa om te kijken naar de snelheid van betrokken voertuigen.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 16:37:05, vrijdag 9 juni 2023

    Aanrijding met gewonden op de Spoorlaan, politie gaat onderzoek doen. De witte auto kwam het bedrijventerrein af toen deze bij het wegrijden tegen de zijkant werd geraakt door de donkerkleurige auto, die over de Spoorlaan reed. Dit voertuig is vervolgens tegen een boom is geklapt en tot stilstand gekomen. De witte auto heeft een flink slinger gemaakt; de auto kwam een paar meter verderop omgekeerd tot stilstand. De bestuurder heeft pijn aan haar been en schrammen, maar gezien de enorme klap is ze grotendeels met de schrik vrijgekomen (kon zelf uitstappen en op eigen benen staan). De bestuurster van de andere auto had meer letsel, bleef in de auto zitten en is er door hulpverleners uit geholpen. Ze is daarna meegenomen naar het ziekenhuis in een ambulance. De politie gaat onderzoek doen naar het ongeval. Getuigenverklaringen zijn opgenomen en betrokkenen gaan camerabeelden veiligstellen, oa om te kijken naar de snelheid van betrokken voertuigen.

Reageren op: Aanrijding met gewonden op de Spoorlaan, politie gaat onderzoek doen ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Woninginbraken kaart. Hier blijf je op de hoogte over woninginbraken en pogingen daartoe in Barendrecht.