Live: Ongeval met een vrachtwagen op de A15 thv de Henry Dunantlaan (1 updates)

Woensdag 24 mei 2023, 14:17:18Reageer via Facebook ()

Ongeval met een vrachtwagen op de A15 thv de Henry Dunantlaan. Momenteel nog 2 rijstroken afgesloten tussen Vaanplein en de 1e Barendrechtseweg (richting Ridderkerk). Berger bezig om het schadevoertuig af te voeren. Ambulance ook ter plaatse. Rijkswaterstaat heeft momenteel nog de meest linker en meest rechter rijstrook afgesloten. Snelheidsbeperking van 50 en 70 km/u op de overige rijstroken.

Lijkt te zijn gegaan om een ongeval tussen een vrachtwagen en een bestelbusje. Hulpdiensten handelen het incident af.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 14:17:18, woensdag 24 mei 2023

    Ongeval met een vrachtwagen op de A15 thv de Henry Dunantlaan. Momenteel nog 2 rijstroken afgesloten tussen Vaanplein en de 1e Barendrechtseweg (richting Ridderkerk). Berger bezig om het schadevoertuig af te voeren. Ambulance ook ter plaatse. Rijkswaterstaat heeft momenteel nog de meest linker en meest rechter rijstrook afgesloten. Snelheidsbeperking van 50 en 70 km/u op de overige rijstroken. Lijkt te zijn gegaan om een ongeval tussen een vrachtwagen en een bestelbusje. Hulpdiensten handelen het incident af.

Reageren op: Ongeval met een vrachtwagen op de A15 thv de Henry Dunantlaan ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Video's pagina met daarop de video's uit de nieuwsberichten van BarendrechtNU.