- Advertentie (?) -

Live: Aanrijding bij de uitrit van parkeergarage Carnisse Veste aan de Portlandse Baan (1 updates)

Vrijdag 31 maart 2023, 17:22:05Reageer via Facebook ()

Aanrijding bij de uitrit van parkeergarage Carnisse Veste aan de Portlandse Baan. Twee personenauto's met zichtbare schade. Voorwiel van één van de voertuigen staat helemaal scheef. Eén persoon door ambulance personeel uit auto geholpen en wordt nu behandeld in ambulance.

Weg vanaf Rhoon richting Barendrecht geblokkeerd. Houd rekening met vertraging. Verkeer kan er maar mondjesmaat langs over 1 rijbaan en/of fietspad. Bussen konden er zojuist ook met moeite langs, maar zorgt voor flinke vertragingen.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 17:22:05, vrijdag 31 maart 2023

    Aanrijding bij de uitrit van parkeergarage Carnisse Veste aan de Portlandse Baan. Twee personenauto's met zichtbare schade. Voorwiel van één van de voertuigen staat helemaal scheef. Eén persoon door ambulance personeel uit auto geholpen en wordt nu behandeld in ambulance. Weg vanaf Rhoon richting Barendrecht geblokkeerd. Houd rekening met vertraging. Verkeer kan er maar mondjesmaat langs over 1 rijbaan en/of fietspad. Bussen konden er zojuist ook met moeite langs, maar zorgt voor flinke vertragingen.

Reageren op: Aanrijding bij de uitrit van parkeergarage Carnisse Veste aan de Portlandse Baan ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Video's pagina met daarop de video's uit de nieuwsberichten van BarendrechtNU.