- Advertentie (?) -

Live: Auto tegen vangrail gebotst en op de zijkant terecht gekomen op A29 thv Breslau (1 updates)

Woensdag 29 maart 2023, 11:02:04Reageer via Facebook ()

Auto tegen vangrail gebotst en op de zijkant terecht gekomen op A29 thv Breslau (ri Heinenoordtunnel). Twee rijstroken zijn afgesloten. De verbindingsweg van de A15 (Rhoon) -> A29 (Carnisselande) is volledig afgesloten (verlengde van dezelfde 2 rijstroken). Politie, brandweer, ambulance en Rijkswaterstaat ter plaatse. Personen zijn uit het voertuig. Rijkswaterstaat weet nog niet wanneer de weg weer zal worden vrijgegeven, eerst moet het voertuig nog door een berger worden weggehaald.

Iets verderop staat ook nog een vrachtwagen stil op de vluchtstrook vd A29; onduidelijk of deze bij het ongeval betrokken is geweest en/of schade/pech heeft.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 11:02:04, woensdag 29 maart 2023

    Auto tegen vangrail gebotst en op de zijkant terecht gekomen op A29 thv Breslau (ri Heinenoordtunnel). Twee rijstroken zijn afgesloten. De verbindingsweg van de A15 (Rhoon) -> A29 (Carnisselande) is volledig afgesloten (verlengde van dezelfde 2 rijstroken). Politie, brandweer, ambulance en Rijkswaterstaat ter plaatse. Personen zijn uit het voertuig. Rijkswaterstaat weet nog niet wanneer de weg weer zal worden vrijgegeven, eerst moet het voertuig nog door een berger worden weggehaald. Iets verderop staat ook nog een vrachtwagen stil op de vluchtstrook vd A29; onduidelijk of deze bij het ongeval betrokken is geweest en/of schade/pech heeft.

Reageren op: Auto tegen vangrail gebotst en op de zijkant terecht gekomen op A29 thv Breslau ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook het BarendrechtNU weer met actuele weerinfo en de meerdaagse voorspellingen