- Advertentie (?) -

Live: Melding auto te water aan de Groningseweg, politie en ambulance ter plaatse (1 updates)

Maandag 27 februari 2023, 19:46:10Reageer via Facebook ()

Melding auto te water aan de Groningseweg, politie en ambulance ter plaatse. Voertuig staat (deels) met de neus in het water. Aantal personen bij het voertuig aan de rand van het bedrijventerrein. Niemand meer in het voertuig.

Melding kwam bij de hulpdiensten binnen zonder duidelijke locatie. Pas 5-6 min na de melding 'voertuig te water in Barendrecht' werd een ambulance met spoed naar de precieze locatie gestuurd aan de Groningseweg thv de Deventerseweg.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 19:46:10, maandag 27 februari 2023

    Melding auto te water aan de Groningseweg, politie en ambulance ter plaatse. Voertuig staat (deels) met de neus in het water. Aantal personen bij het voertuig aan de rand van het bedrijventerrein. Niemand meer in het voertuig. Melding kwam bij de hulpdiensten binnen zonder duidelijke locatie. Pas 5-6 min na de melding 'voertuig te water in Barendrecht' werd een ambulance met spoed naar de precieze locatie gestuurd aan de Groningseweg thv de Deventerseweg.

Reageren op: Melding auto te water aan de Groningseweg, politie en ambulance ter plaatse ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Vergunningen kaart. Alle bekendgemaakte vergunningen in de gemeente Barendrecht