Live: Schoorsteenbrand in woning aan de Oranjestraat (1 updates)

Maandag 13 februari 2023, 18:34:23Reageer via Facebook ()

Schoorsteenbrand in woning aan de Oranjestraat. Brandweer en politie werden met spoed gealarmeerd. Woning stond vol rook, bewoners konden op tijd de woning verlaten.

Autoladder van brandweer Rotterdam ook ter plaatse om de schoorsteen te controleren/vegen.

Update: Rond 19:15 uur is alsnog een ambulance met spoed gealarmeerd vanwege het inademen van rook door (in ieder geval) één van de betrokkenen. Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners bij te staan in de afhandeling van de schade. De schoorsteen mag niet worden gebruikt totdat deze door een professional is gecontroleerd/schoongemaakt (stookverbod opgelegd).

(Rond 17:45 uur kon je ook al sirenes horen in de omgeving van het centrum van Barendrecht; de brandweer rukte toen met spoed uit voor een melding van een gaslek aan de Morgenster)

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 18:34:23, maandag 13 februari 2023

    Schoorsteenbrand in woning aan de Oranjestraat. Brandweer en politie werden met spoed gealarmeerd. Woning stond vol rook, bewoners konden op tijd de woning verlaten. Autoladder van brandweer Rotterdam ook ter plaatse om de schoorsteen te controleren/vegen. Update: Rond 19:15 uur is alsnog een ambulance met spoed gealarmeerd vanwege het inademen van rook door (in ieder geval) één van de betrokkenen. Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners bij te staan in de afhandeling van de schade. De schoorsteen mag niet worden gebruikt totdat deze door een professional is gecontroleerd/schoongemaakt (stookverbod opgelegd). (Rond 17:45 uur kon je ook al sirenes horen in de omgeving van het centrum van Barendrecht; de brandweer rukte toen met spoed uit voor een melding van een gaslek aan de Morgenster)

Reageren op: Schoorsteenbrand in woning aan de Oranjestraat ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU agenda