- Advertentie (?) -

Live: Politie onderzoekt aangetroffen stoffelijk overschot bij het Oude Maas pad (1 updates)

Dinsdag 31 januari 2023, 17:53:40Reageer via Facebook ()

Politie onderzoekt aangetroffen stoffelijk overschot bij het Oude Maas pad. Rond 16:00 uur vanmiddag werd een ambulance met spoed gealarmeerd nadat een lichaam werd aangetroffen nabij het Oude Maaspad thv de Zuider Carnisseweg/bouwdok. Het pad is deels afgesloten voor het onderzoek. Ook is een nabij geparkeerde personenauto door de politie veiliggesteld.

Politie en Forensische Opsporing zijn ter plaatse om onderzoek te doen. Het lijkt erop dat dit nog wel even gaat duren. Het fietspad is en blijft nog wel even dicht.

Update 21:28 uur: Politie concludeert op basis van het onderzoek dat er geen aanwijzingen of sporen zijn van een misdrijf. Het fietspad is inmiddels alweer even open.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 17:53:40, dinsdag 31 januari 2023

    Politie onderzoekt aangetroffen stoffelijk overschot bij het Oude Maas pad. Rond 16:00 uur vanmiddag werd een ambulance met spoed gealarmeerd nadat een lichaam werd aangetroffen nabij het Oude Maaspad thv de Zuider Carnisseweg/bouwdok. Het pad is deels afgesloten voor het onderzoek. Ook is een nabij geparkeerde personenauto door de politie veiliggesteld. Politie en Forensische Opsporing zijn ter plaatse om onderzoek te doen. Het lijkt erop dat dit nog wel even gaat duren. Het fietspad is en blijft nog wel even dicht. Update 21:28 uur: Politie concludeert op basis van het onderzoek dat er geen aanwijzingen of sporen zijn van een misdrijf. Het fietspad is inmiddels alweer even open.

Reageren op: Politie onderzoekt aangetroffen stoffelijk overschot bij het Oude Maas pad ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Miniblog. Hier zijn alle @BarendrechtnuNL Tweets (Miniblog Berichten) gesorteerd en doorzoekbaar per dag.