Werken bij Hoppenbrouwers Techniek

Live: Dubbel ongeval op A29 richting Rotterdam thv Breslau en Voordijk (1 updates)

Zaterdag 21 januari 2023, 15:08:01Reageer via Facebook ()

Dubbel ongeval op A29 richting Rotterdam thv Breslau en Voordijk. Ambulance ter plaatse geweest bij ongeval thv Voordijk. Rijkswaterstaat voor afzetting ter plaatse thv de onderdoorgang bij de Breslau. Op beide locaties is een bergingsbedrijf om schadevoertuigen af te voeren. De rechter rijstrook is een half uur afgesloten geweest en zal zo weer open gaan. Langzaam rijdende file vanaf andere kant vd Heinenoordtunnel zal langzaam aan oplossen. Verkeer vanuit Rotterdam moet ook (nog even) rekening houden met snelheidsbeperkingen (geen ongeval op die rijbaan).

Vannacht en vanochtend hebben er in totaal al zo'n 10 ongevallen plaatsgevonden op en rond knooppunt Vaanplein. In ongeveer de helft van de gevallen was er sprake van een ongeval met letsel en werd er ook een ambulance opgeroepen.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 15:08:01, zaterdag 21 januari 2023

    Dubbel ongeval op A29 richting Rotterdam thv Breslau en Voordijk. Ambulance ter plaatse geweest bij ongeval thv Voordijk. Rijkswaterstaat voor afzetting ter plaatse thv de onderdoorgang bij de Breslau. Op beide locaties is een bergingsbedrijf om schadevoertuigen af te voeren. De rechter rijstrook is een half uur afgesloten geweest en zal zo weer open gaan. Langzaam rijdende file vanaf andere kant vd Heinenoordtunnel zal langzaam aan oplossen. Verkeer vanuit Rotterdam moet ook (nog even) rekening houden met snelheidsbeperkingen (geen ongeval op die rijbaan). Vannacht en vanochtend hebben er in totaal al zo'n 10 ongevallen plaatsgevonden op en rond knooppunt Vaanplein. In ongeveer de helft van de gevallen was er sprake van een ongeval met letsel en werd er ook een ambulance opgeroepen.

Reageren op: Dubbel ongeval op A29 richting Rotterdam thv Breslau en Voordijk ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook het BarendrechtNU weer met actuele weerinfo en de meerdaagse voorspellingen