Werken bij Hoppenbrouwers Techniek

Live: Ongeval met meerdere auto's op de A15 thv Vrijenburg, file vanaf Hoogvliet (1 updates)

Dinsdag 17 januari 2023, 15:59:55Reageer via Facebook ()

Ongeval met meerdere auto's op de A15 thv Vrijenburg, file vanaf Hoogvliet. Twee rijstroken zijn afgesloten voor de hulpverlening. Zou gaan om een ongeval waarbij 3 personenautos zijn betrokken. Een ambulance is met spoed ter plaatse gekomen. Brandweer is ook ter plaatse omdat er mogelijk brandstof lekte. Bergingsvoertuig is ook aangekomen om de beschadigde voertuigen mee te nemen.

Het verkeer kan aansluiten in de 10km lange file vanaf Hoogvliet. Verkeer in de file op de A4 vanaf Pernis sluiten direct aan op de file op de A15 richting knooppunt Vaanplein, Barendrecht.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 15:59:55, dinsdag 17 januari 2023

    Ongeval met meerdere auto's op de A15 thv Vrijenburg, file vanaf Hoogvliet. Twee rijstroken zijn afgesloten voor de hulpverlening. Zou gaan om een ongeval waarbij 3 personenautos zijn betrokken. Een ambulance is met spoed ter plaatse gekomen. Brandweer is ook ter plaatse omdat er mogelijk brandstof lekte. Bergingsvoertuig is ook aangekomen om de beschadigde voertuigen mee te nemen. Het verkeer kan aansluiten in de 10km lange file vanaf Hoogvliet. Verkeer in de file op de A4 vanaf Pernis sluiten direct aan op de file op de A15 richting knooppunt Vaanplein, Barendrecht.

Reageren op: Ongeval met meerdere auto's op de A15 thv Vrijenburg, file vanaf Hoogvliet ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU 112 Meldingen site. Hier zijn alle 112 meldingen van Barendrecht te bekijken.