Live: Auto tegen zijkant van vrachtwagen gebotst op de Kilweg, weg in beide richtingen dicht thv Lagewei (1 updates)

Maandag 5 december 2022, 17:59:11Reageer via Facebook ()

Auto tegen zijkant van vrachtwagen gebotst op de Kilweg, weg in beide richtingen dicht thv Lagewei. Vrachtwagen kwam uit tegengestelde richting vd auto gereden toen auto zijkant vd vrachtwagen raakte. Passant hoorde een harde knal.

Vrouw uit de auto is inmiddels op letsel gecontroleerd in de ambulance. Lijkt mee te vallen. Kan zelfstandig spullen uit de zwaar beschadigde auto pakken. Zou volgens omstander ook een kind in de auto hebben gezeten.

Flinke verkeerschaos bij Kilweg/Leedeweg. Ook vanuit de richting van de A29. Verkeer kan momenteel nog niet langs het geval. Er wordt geveegd, maar er ligt not erg veel rommel op de rijbanen.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 17:59:11, maandag 5 december 2022

    Auto tegen zijkant van vrachtwagen gebotst op de Kilweg, weg in beide richtingen dicht thv Lagewei. Vrachtwagen kwam uit tegengestelde richting vd auto gereden toen auto zijkant vd vrachtwagen raakte. Passant hoorde een harde knal. Vrouw uit de auto is inmiddels op letsel gecontroleerd in de ambulance. Lijkt mee te vallen. Kan zelfstandig spullen uit de zwaar beschadigde auto pakken. Zou volgens omstander ook een kind in de auto hebben gezeten. Flinke verkeerschaos bij Kilweg/Leedeweg. Ook vanuit de richting van de A29. Verkeer kan momenteel nog niet langs het geval. Er wordt geveegd, maar er ligt not erg veel rommel op de rijbanen.

Reageren op: Auto tegen zijkant van vrachtwagen gebotst op de Kilweg, weg in beide richtingen dicht thv Lagewei ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Miniblog. Hier zijn alle @BarendrechtnuNL Tweets (Miniblog Berichten) gesorteerd en doorzoekbaar per dag.