Live: Opstopping Carnisser Baan thv Vrijenburg na ongeval met scooter (en busje vast in de modder) (1 updates)

Donderdag 1 december 2022, 15:48:53Reageer via Facebook ()

Opstopping Carnisser Baan thv Vrijenburg na ongeval met scooter (en busje vast in de modder). Politie en ambulance ter plaatse voor een ongeval met een auto/scooter op de Carnisser Baan, vlak voor de rotonde bij de Vrijenburglaan/Groningseweg.

Het verkeer kwam (en staat nog steeds) stil achter het ongeval. Een busje met rolstoelgebruikers wilde keren, maar kwam vervolgens vast te zitten in de middenberm, hierdoor is er ook in de tegenovergestelde richting inmiddels een file.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 15:48:53, donderdag 1 december 2022

    Opstopping Carnisser Baan thv Vrijenburg na ongeval met scooter (en busje vast in de modder). Politie en ambulance ter plaatse voor een ongeval met een auto/scooter op de Carnisser Baan, vlak voor de rotonde bij de Vrijenburglaan/Groningseweg. Het verkeer kwam (en staat nog steeds) stil achter het ongeval. Een busje met rolstoelgebruikers wilde keren, maar kwam vervolgens vast te zitten in de middenberm, hierdoor is er ook in de tegenovergestelde richting inmiddels een file.

Reageren op: Opstopping Carnisser Baan thv Vrijenburg na ongeval met scooter (en busje vast in de modder) ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Miniblog. Hier zijn alle @BarendrechtnuNL Tweets (Miniblog Berichten) gesorteerd en doorzoekbaar per dag.