Live: Man gewond bij aanrijding op fietspad Binnenlandse Baan (1 updates)

Zondag 17 juli 2022, 20:37:26Reageer via Facebook ()

Man gewond bij aanrijding op fietspad Binnenlandse Baan. Omstanders hebben eerst hulp geboden. Man had zichtbaar verwondingen in het gezicht. Politie en ambulance ter plaatse, naast de 'Rapid responder' (snelle, kleine) ambulance is ook een reguliere ambulance ter plaatse gekomen voor het vervoer van de gewond geraakt man naar het ziekenhuis.

Politie handelt het ongeval verder af en spreekt met betrokken en getuigen. Lijkt te zijn gegaan om een aanrijding tussen een fietser en scooterrijder. Autoverkeer en fietsers kunnen langs het ongeval rijden.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 20:37:26, zondag 17 juli 2022

    Man gewond bij aanrijding op fietspad Binnenlandse Baan. Omstanders hebben eerst hulp geboden. Man had zichtbaar verwondingen in het gezicht. Politie en ambulance ter plaatse, naast de 'Rapid responder' (snelle, kleine) ambulance is ook een reguliere ambulance ter plaatse gekomen voor het vervoer van de gewond geraakt man naar het ziekenhuis. Politie handelt het ongeval verder af en spreekt met betrokken en getuigen. Lijkt te zijn gegaan om een aanrijding tussen een fietser en scooterrijder. Autoverkeer en fietsers kunnen langs het ongeval rijden.

Reageren op: Man gewond bij aanrijding op fietspad Binnenlandse Baan ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Incidenten & Evenementen kaart waarbij het nieuws zichtbaar is op een kaart.