Live: Twee gewonden bij ongeval met scooter op de kruising Voordijk/Sweelincklaan (1 updates)

Zaterdag 16 juli 2022, 23:03:33Reageer via Facebook ()

Twee gewonden bij ongeval met scooter op de kruising Voordijk/Sweelincklaan. Twee ambulances met spoed ter plaatse gekomen na de melding van een ongeval rond 22:25 uur vanavond. Getuigen en omwonenden hebben eerst hulp verleend. Twee personen zijn op een brancard gelegd en in de ambulance geplaatst. Onbekend hoe ernstig het letsel is. Beide personen waren in ieder geval bij kennis.

Politie handelt het ongeval verder af. Schadeformulieren worden ook ingevuld. Personenauto op de kruising heeft flinke schade aan de voorruit. Het lijkt erop dat de opzittende(n) vd scooter hierop terecht zijn gekomen bij de botsing.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 23:03:33, zaterdag 16 juli 2022

    Twee gewonden bij ongeval met scooter op de kruising Voordijk/Sweelincklaan. Twee ambulances met spoed ter plaatse gekomen na de melding van een ongeval rond 22:25 uur vanavond. Getuigen en omwonenden hebben eerst hulp verleend. Twee personen zijn op een brancard gelegd en in de ambulance geplaatst. Onbekend hoe ernstig het letsel is. Beide personen waren in ieder geval bij kennis. Politie handelt het ongeval verder af. Schadeformulieren worden ook ingevuld. Personenauto op de kruising heeft flinke schade aan de voorruit. Het lijkt erop dat de opzittende(n) vd scooter hierop terecht zijn gekomen bij de botsing.

Reageren op: Twee gewonden bij ongeval met scooter op de kruising Voordijk/Sweelincklaan ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de actuele treintijden van NS station Barendrecht