- Advertentie (?) -

Live: Politiehelikopter geland op parkeerterrein bij Hockeyclub Barendrecht (1 updates)

Woensdag 22 juni 2022, 10:26:16Reageer via Facebook ()

Politiehelikopter geland op parkeerterrein bij Hockeyclub Barendrecht. De politieheli vloog afgelopen uur kriskras over Barendrecht (voornamelijk Carnisselande en delen van Rotterdam Zuid). Het betreft hier een oefening (geen inzet nav een melding). Op het parkeerterrein aan de Zuider Carnisseweg staat ook een ongemarkeerde (politie)auto zonder kentekenplaten. Het lijkt erop dat dit voertuig is gebruikt bij deze oefening.

Om 10:20 uur vanochtend is de heli weer opgestegen vanaf de parkeerplaats en vertrokken boven Barendrecht.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 10:26:16, woensdag 22 juni 2022

    Politiehelikopter geland op parkeerterrein bij Hockeyclub Barendrecht. De politieheli vloog afgelopen uur kriskras over Barendrecht (voornamelijk Carnisselande en delen van Rotterdam Zuid). Het betreft hier een oefening (geen inzet nav een melding). Op het parkeerterrein aan de Zuider Carnisseweg staat ook een ongemarkeerde (politie)auto zonder kentekenplaten. Het lijkt erop dat dit voertuig is gebruikt bij deze oefening. Om 10:20 uur vanochtend is de heli weer opgestegen vanaf de parkeerplaats en vertrokken boven Barendrecht.

Reageren op: Politiehelikopter geland op parkeerterrein bij Hockeyclub Barendrecht ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Miniblog. Hier zijn alle @BarendrechtnuNL Tweets (Miniblog Berichten) gesorteerd en doorzoekbaar per dag.