- Advertentie (?) -

Live: Dag van de Bouw: 'Open huis' tot 14:00 uur op de bouwplaats vd IJsselmondse Knoop (Dierensteinweg) (1 updates)

Zaterdag 18 juni 2022, 10:32:04Reageer via Facebook ()

Dag van de Bouw: 'Open huis' tot 14:00 uur op de bouwplaats vd IJsselmondse Knoop (Dierensteinweg). Bezoekers kunnen vanaf een verhoogde heuvel het nieuwe kruispunt bekijken en een stukje verderop een kijkje nemen in de nieuwe fietsers tunnel die nog in aanbouw is. Meer info: https://barendrechtnu.nl/nieuws/aankondigingen/37514/zaterdag-18-juni-open-huis-op-bouwplaats-dierensteinweg-ijsselmondse-knoop />
Ter info: Aan de andere kant vd snelweg A15 kun je aan de Escudostraat in Barendrecht ook een kijkje nemen op er bouwplaats van Boels Verhuur Barendrecht. Die bouwen hier een nieuw bedrijfspand.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 10:32:04, zaterdag 18 juni 2022

    Dag van de Bouw: 'Open huis' tot 14:00 uur op de bouwplaats vd IJsselmondse Knoop (Dierensteinweg). Bezoekers kunnen vanaf een verhoogde heuvel het nieuwe kruispunt bekijken en een stukje verderop een kijkje nemen in de nieuwe fietsers tunnel die nog in aanbouw is. Meer info: https://barendrechtnu.nl/nieuws/aankondigingen/37514/zaterdag-18-juni-open-huis-op-bouwplaats-dierensteinweg-ijsselmondse-knoop Ter info: Aan de andere kant vd snelweg A15 kun je aan de Escudostraat in Barendrecht ook een kijkje nemen op er bouwplaats van Boels Verhuur Barendrecht. Die bouwen hier een nieuw bedrijfspand.

Reageren op: Dag van de Bouw: 'Open huis' tot 14:00 uur op de bouwplaats vd IJsselmondse Knoop (Dierensteinweg) ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Miniblog. Hier zijn alle @BarendrechtnuNL Tweets (Miniblog Berichten) gesorteerd en doorzoekbaar per dag.