- Advertentie (?) -

Live: Aanrijding fiets/scooter op fietspad gemeentehuisplein (1 updates)

Donderdag 16 juni 2022, 20:39:03Reageer via Facebook ()

Aanrijding fiets/scooter op fietspad gemeentehuisplein. Fietser lag gewond op de grond, bebloed gezicht. Is gefixeerd op brancard en vervolgens in ambulance geplaatst. Ambulance is kort daarna met spoed (sirenes aan) richting het ziekenhuis vertrokken.

Tegelijkertijd is een tweede ambulance met spoed ter plaatse gekomen om de bestuurder vd scooter te controleren. Deze was bij kennis en kon zelf op een bankje zitten; wordt nu gecheckt in de ambulance.

Politie neemt ondertussen verklaringen op van getuigen. De voor dit ongeval opgeroepen traumahelikopter werd afgemeld voordat deze ter plaatse was.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 20:39:03, donderdag 16 juni 2022

    Aanrijding fiets/scooter op fietspad gemeentehuisplein. Fietser lag gewond op de grond, bebloed gezicht. Is gefixeerd op brancard en vervolgens in ambulance geplaatst. Ambulance is kort daarna met spoed (sirenes aan) richting het ziekenhuis vertrokken. Tegelijkertijd is een tweede ambulance met spoed ter plaatse gekomen om de bestuurder vd scooter te controleren. Deze was bij kennis en kon zelf op een bankje zitten; wordt nu gecheckt in de ambulance. Politie neemt ondertussen verklaringen op van getuigen. De voor dit ongeval opgeroepen traumahelikopter werd afgemeld voordat deze ter plaatse was.

Reageren op: Aanrijding fiets/scooter op fietspad gemeentehuisplein ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de actuele treintijden van NS station Barendrecht