Live: Flinke waterlekkage bij werkzaamheden in de Oranjestraat (1 updates)

Donderdag 7 april 2022, 20:47:03Reageer via Facebook ()

Flinke waterlekkage bij werkzaamheden in de Oranjestraat. Een stuk opengegraven weg staat inmiddels volledig onder water, zand aan de zijkant stort langzaam in de geul. Omwonenden hebben geen of verminderde waterdruk.

Brandweer heeft inmiddels een pomp aangesloten en het overige water loopt richting putten in de stoeprand. Vooralsnog geen water waargenomen in de (lager geleden delen van) garages en het gebouw pal ernaast. Water steeg vrij rap.

Monteur inmiddels onderweg voor het afsluiten en herstel van de waterleiding.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 20:47:03, donderdag 7 april 2022

    Flinke waterlekkage bij werkzaamheden in de Oranjestraat. Een stuk opengegraven weg staat inmiddels volledig onder water, zand aan de zijkant stort langzaam in de geul. Omwonenden hebben geen of verminderde waterdruk. Brandweer heeft inmiddels een pomp aangesloten en het overige water loopt richting putten in de stoeprand. Vooralsnog geen water waargenomen in de (lager geleden delen van) garages en het gebouw pal ernaast. Water steeg vrij rap. Monteur inmiddels onderweg voor het afsluiten en herstel van de waterleiding.

Werken bij Hoppenbrouwers Techniek

Reageren op: Flinke waterlekkage bij werkzaamheden in de Oranjestraat ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU 112 Meldingen site. Hier zijn alle 112 meldingen van Barendrecht te bekijken.