Live: Auto over de kop geslagen op de A15 thv het fietspad Kooiwalbos (1 updates)

Dinsdag 22 maart 2022, 15:38:54Reageer via Facebook ()

Auto over de kop geslagen op de A15 thv het fietspad Kooiwalbos. Een personenauto is over de kop gegaan en op zijn zijkant in de middenberm terecht gekomen. Politie, brandweer, ambulances, Rijkswaterstaat en bergingsbedrijf zijn aanwezig.

Twee inzittenden zouden op eigen kracht uit het voertuig zijn gekomen. Hulpdiensten nog ter plaatse. Twee linker rijstroken vanaf Vaanplein richting Ridderkerk afgesloten, vanuit Ridderkerk richting Vaanplein is thv het ongeval ook de meest linker rijstrook afgesloten.

Zou mogelijk sprake zijn geweest van een aanrijding met een vrachtwagen bij het weefvak. De personenauto is over de vangrail gerold en in de middenberm terecht gekomen.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 15:38:54, dinsdag 22 maart 2022

    Auto over de kop geslagen op de A15 thv het fietspad Kooiwalbos. Een personenauto is over de kop gegaan en op zijn zijkant in de middenberm terecht gekomen. Politie, brandweer, ambulances, Rijkswaterstaat en bergingsbedrijf zijn aanwezig. Twee inzittenden zouden op eigen kracht uit het voertuig zijn gekomen. Hulpdiensten nog ter plaatse. Twee linker rijstroken vanaf Vaanplein richting Ridderkerk afgesloten, vanuit Ridderkerk richting Vaanplein is thv het ongeval ook de meest linker rijstrook afgesloten. Zou mogelijk sprake zijn geweest van een aanrijding met een vrachtwagen bij het weefvak. De personenauto is over de vangrail gerold en in de middenberm terecht gekomen.

Reageren op: Auto over de kop geslagen op de A15 thv het fietspad Kooiwalbos ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Incidenten & Evenementen kaart waarbij het nieuws zichtbaar is op een kaart.