- Advertentie (?) -

Live: Bestelbus rijdt schade bij woning aan het Zoommeer, brandweer opgeroepen (1 updates)

Woensdag 16 maart 2022, 19:08:35Reageer via Facebook ()

Bestelbus rijdt schade bij woning aan het Zoommeer, brandweer opgeroepen. De overkapping is beschadigd geraakt toen de bestelbus met de zijkant er tegenaan is gereden. Chauffeur heeft voertuig laten staan in afwachting van brandweer.

Brandweer kon echter niet veel meer doen dan adviseren vooruit te rijden. Paneel kapot geraakt, bus wel weer los. Partijen gaan samen de schadeafhandeling regelen. De bestelbus vol eten lijkt daarna zijn weg te kunnen vervolgen. Zit alleen een klein scheur in de zijkant van de bus.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 19:08:35, woensdag 16 maart 2022

    Bestelbus rijdt schade bij woning aan het Zoommeer, brandweer opgeroepen. De overkapping is beschadigd geraakt toen de bestelbus met de zijkant er tegenaan is gereden. Chauffeur heeft voertuig laten staan in afwachting van brandweer. Brandweer kon echter niet veel meer doen dan adviseren vooruit te rijden. Paneel kapot geraakt, bus wel weer los. Partijen gaan samen de schadeafhandeling regelen. De bestelbus vol eten lijkt daarna zijn weg te kunnen vervolgen. Zit alleen een klein scheur in de zijkant van de bus.

Reageren op: Bestelbus rijdt schade bij woning aan het Zoommeer, brandweer opgeroepen ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook het BarendrechtNU weer met actuele weerinfo en de meerdaagse voorspellingen