- Advertentie (?) -

Live: Waterleiding geraakt bij werkzaamheden aan de Vlietweg, bewoners zonder water (1 updates)

Woensdag 2 maart 2022, 11:31:12Reageer via Facebook ()

Waterleiding geraakt bij werkzaamheden aan de Vlietweg, bewoners zonder water. Het water spoot uit de ondergrondse leiding over de stoep, autoweg en in tuinen. Met een graafmachine werd het water 'laag' gehouden, voor het geval de breuk groter zou worden.

De woningen aan de Vlietweg 11 t/m 81 (oneven nummers) hebben momenteel geen water. Ter hoogte van de Vlietweg 28 is voor deze bewoners een tijdelijk watertappunt aangelegd, zo meldt Evides. Monteurs van het waterbedrijf zijn ter plaatse voor het herstel van het lek.

Nog tot 8 april 2022 vinden er werkzaamheden plaats aan de Vlietweg: "Het riool wordt hersteld en er worden werkzaamheden verricht aan de rijbaan en de stoepen. " Meer info op de website van de gemeente Barendrecht: https://www.barendrecht.nl/werkzaamheden-vlietweg

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 11:31:12, woensdag 2 maart 2022

    Waterleiding geraakt bij werkzaamheden aan de Vlietweg, bewoners zonder water. Het water spoot uit de ondergrondse leiding over de stoep, autoweg en in tuinen. Met een graafmachine werd het water 'laag' gehouden, voor het geval de breuk groter zou worden. De woningen aan de Vlietweg 11 t/m 81 (oneven nummers) hebben momenteel geen water. Ter hoogte van de Vlietweg 28 is voor deze bewoners een tijdelijk watertappunt aangelegd, zo meldt Evides. Monteurs van het waterbedrijf zijn ter plaatse voor het herstel van het lek. Nog tot 8 april 2022 vinden er werkzaamheden plaats aan de Vlietweg: "Het riool wordt hersteld en er worden werkzaamheden verricht aan de rijbaan en de stoepen. " Meer info op de website van de gemeente Barendrecht: https://www.barendrecht.nl/werkzaamheden-vlietweg

Reageren op: Waterleiding geraakt bij werkzaamheden aan de Vlietweg, bewoners zonder water ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Video's pagina met daarop de video's uit de nieuwsberichten van BarendrechtNU.